снимка pixabayДо 7 декември ще продължи националната карантина в Гърция. Независимо

...
снимка pixabayДо 7 декември ще продължи националната карантина в Гърция. Независимо
Коментари Харесай

Националната карантина в Гърция ще продължи до 7 декември, отпадат дори семейните сбирки за Нова година

снимка pixabay

До 7 декември ще продължи националната карантина в Гърция. Независимо от поставения период обаче, гръцките управляващи поучават хората да не си вършат проекти за новогодишни пътувания  и даже фамилни събирания, съобщи БНР.

Лекарите от комисията за надзор на ковид в Гърция упорстват държавното управление да премине към облекчение на строгите ограничения единствено в някои области на страната.

За региони като Северна Гърция, които макар карантината са най-тежко наранени от вируса, се чака ограниченията да останат в действие до края на месец декември.

Транспортират заболели с COVID-19 в Атина от Драма, Кавала и Александруполис, където няма свободни места в лечебните заведения.

Поради дефицит на медицински личен състав в държавните лечебни заведения се включиха и лекари на частна процедура. Всички лекари-депутати са на работа в лечебните заведения за колкото време е належащо, оповестиха от Народното събрание.

В мощ е възбрана за посещаване даже при родственици. Следи се строго за съблюдаване на вечерния час.

Правителството разисква проект за постепенно и последователно връщане към нормалност, като предизвестиха да не се плануват пътувания по време на празниците. След 7-ми декември евентуално ще отворят учебните заведения, само че не и заведения за хранене, кафенета и питейни заведения, безапелационни са лекарите.

С полицейска защита са църквите, с цел да не се допусне влизане на вярващи на литургия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР